Curves edzés
Nőknek tervezve

A Curves egy női mozgásforma. Ha a Curves-t választod, akkor elkötelezed magad az akítv és egészséges életmód mellett.

A Curves történet

Az első Curves klubot Gary Heavin és felesége Diane 1992-ben nyitotta az USA-ban. Ez az új, 30 perces mozgásforma kombinálta az erősítő és kardió edzést, egy hatékony és biztonságos hidraulikus ellenállás alkalmazásával. A kényelmes és a mozgást támogató edzés igen hamar népszerűvé vált a hölgyek körében. Gary felismerte a lehetőséget ebben nőknek szóló mozgásformában, az egészség megőrzésére és fenntartására, a betegségek megelőzésére, amely mindezek mellett a megfelelő mozgást és törődést biztosította az emberek számára.

Diane mozgás iránti szeretetét és marketing igazgatóként szerzett tapasztalatát adta hozzá a vállalkozáshoz. Ketten
együtt rájöttek arra, hogy világszerte nők milliónak segíthet a
Curves program. Így alakították ki a Curves franchise rendszerét, melynek első klubja 1995-ben nyitotta meg kapuit.

A Curves világszerte 5000 klubban, 80 országban közel 4 millió nő számára tette lehetővé ezt a mozgásformát. A Curves tagok elkötelezettek a módszer iránt, amely bizonyítja az ötlet létjogosultságát.

Az edzés

A Curves edzés 30 perc alatt megvalósítja az erősítő és kardió edzést és magában foglalja a nyújtást is.
Ezáltal erősíti az izmokat, gyorsítja az anyagcserét,
feszesíti az egész testet. A Curves egy gyors, hatékony és biztonságos testsúly ellenőrzési programot biztosít bármilyen korú, testalkatú és fittségi állapotban lévő hölgyek számára. A Curves klubok hangulata kellemes, vidám és biztonságos. A rendszeres edzés által napról napra erősebb és hajlékonyabb leszel, elkerülheted a sérüléseket, ezáltal egészségesebben, aktívabban élhetsz.

Gyere el az ingyenes bemutatóra és fittségi állapotfelmérésre! Válassz klubjaink közül!

A kör

A Curves programja tartalmazza az edzés öt elemét, amelyek a következők: bemelegítés, erősítés, kardió edzés, levezetés és nyújtás - mindezt csupán 30 percben. Az köredzés alatt 30 másodpercenként váltasz állomást, amely a megdolgoztatott izomcsoportok pihenését szolgálja.

A Curves edzés során minden fő izomcsoportot megmozgatsz, miközben a pulzusszámot a céljaid eléréséhez megfelelő szinten tartod. Minden edzéseden egy Curves tréner segít neked és motivál téged céljaid elérésében. Bármi is legyen a célod - akár energiaszinted növelése, alakformálás, fogyás vagy feszesítés - a Curves tökéletes választás számodra!

Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a rendszeres testmozgás - mint például a Curves programban ajánlott heti három edzés - lényegesen lecsökkenti a szívbetegség, agyvérzés, vastagbélrák kockázatát! A rendszeres mozgás továbbá jótékony hatással van a II-es típusú cukorbetegségre, segítséget nyújt a testsúly kontrollban számodra, hozzájárul a csontok, izmok és ízületek egészségesen tartásához. A Curves mozgásforma az ízületi gyulladások, idegesség, stressz és a depresszió tüneteinek enyhítésében is segítséget nyújt számodra.

Ismerd meg a Curves edzés betegségekre gyakorolt jótékony hatásait!

A Curves gépek

Gépeinket kifejezetten a Curves részére fejlesztették ki, amelyek kényelmesek és biztonságosak, mindezek mellett használatuk egyszerű, hatékony és automatikusan illeszthető bármilyen fittségi állapothoz. A berendezések hidraulikus ellenállással működnek, amely leginkább a vízben való mozgáshoz hasonlít. A gépekkel való munka hatékony, miközben kíméli a csontokat és ízületeket.

Ismerd meg a Curves edzés betegségekre gyakorolt jótékony hatásait!

"Büszke vagyok arra, hogy jól érzem magam és arra, hogy tevékeny és hajlékony vagyok."
"A Curvesben mindig boldognak, fontosnak és egyedinek érzed magad!"
"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy Curves klubtaggá váltam."