A Curves felgyorsítja az anyagcserét

Kutatások bizonyítják, hogy a Curves programja gyorsítja az anyagcserét, ezáltal elősegíti a testsúly csökkenését.

Az Amerikai Egyesült Államokban lévő Baylor Egyetem egészség és fitnesz szakértőkből álló csoportja nyolc tanulmányon keresztül bizonyította azt, hogy a túlsúlyos és ülő életmódot folytató hölgyek, akik részt vettek Curves programban, anyagcsere folyamata jelentősen felgyorsult, így naponta akár 400 kalóriával többet égettek el. Ennek alapján elmondható, hogy a Curves program segítheti a nők fogyókúráját, súlycsökkenését és a kívánt súly megtartását állandó diétázás nélkül.

A tanulmány sorozatokat Richard B. Kreider, Ph. D., FACSM, a Baylor egyetem Egészség, Emberi teljesítőképesség és Szabadidő Tanszékének professzora és szóvivője mutatta be a kisérleti biológia 2004. évi találkozóján Washington, D.C.-ben.

Kreider a következőket nyilatkozta: A Curves program nagyon hatékonynak bizonyult a testsúly csökkentés elősegítésében és nem tapasztaltunk semmilyen kedvezőtlen mellékhatást, különösen a magas fehérje- /alacsony szénhidrát- /alacsony zsírtartalmú diétát folytató hölgyek esetében." Kreider a program sikerét a “résztvevők lenyűgözően felgyorsult anyagcseréjének “ tulajdonítja.

A Curves program felgyorsítja az anyagcserét

“Egy 10 hetes speciális étrendet és edzésprogramot követően, melynek célja a súlycsökkenés és az anyagcsere felgyorsítása volt, a tanulmány résztvevői naponta akár 2600 kalóriát ehettek és mindezek mellett is megtartották súlyukat. Ezek a nők a testzsírjukból is veszítettek, vagyis megnövelték a testsúlyhoz képest az izomzat arányát, megerősödtek és egészségileg is előreléptek. a vérnyomásuk, a nyugalmi pulzusuk és aerob állóképességük is jelentős javuláson ment keresztül”, mondta Kreider.

Kreider megállapítása szerint: “A Curves programban résztvevő tesztcsoport tagjai átlagosan 6 centimétert vesztettek csípőbőségükből, 7,5 centimétert a derékbőségükből, továbbá 20-30%-kal erősebbek lettek és 15%-kal nőtt az aerob  kapacitásuk. Vérük koleszterin szintje, nyugalmi pulzusuk és nyugalmi állapotban mért vérnyomásuk is javult, csökkentve ezzel a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát - ami az Egyesült Államokban az első számú a nők halálozási rátái között.

A Curves program felgyorsítja az anyagcserét? Igen!

“A teszt legfontosabb tapasztalata az, hogy a programban résztvevő nők megtartották vagy tartósan csökkentették súlyukat, más diétával ellentétben, ahol az elvesztett súlyt legtöbbször visszahízzák."

Ha te is szeretnél súlycsökkenést elérni, gyere el az ingyenes bemutatóra és fittségi állapotfelmérésre hozzánk, ahol közösen kitűzzük céljaidat és segítünk neked céljaid megvalósításában is!