Csatlakozz a sikeres Curves tulajdonosok táborába és változtasd meg a környezetedben élő nők életét!
Legyél te is franchise tulajdonos! Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Megfelelő lenne neked a Curves?

 

Szeretnél egy biztos befektetési formát találni?
Kétségeid voltak a megtérülést illetően?
Saját főnököd szeretnél lenni?
Dinamikus, motivált és pozitív személyiség vagy?
Könnyen teremtesz kapcsolatot az emberekkel?
Szeretnél a környezetében élő hölgyek életébe változást vinni?
Elkötelezett vagy a változás és egy új kihívás mellett?

 

Mi segítünk neked!

Mi a Curves?

A Curves egy csak nőknek szóló 30 perces mozgásforma. A franchise rendszer biztosítja a

          Stabil üzleti lehetőséget

          Területi konkurencia nélkül

          Folyamatos franchise támogatással

Vedd fel a kapcsolatot velünk itt!

Ismerje meg néhány sikeres Curves tulajdonos véleményét!

 

Rátkai Viktória, Curves Margit és Zugló, Curves Masterfranchise

„25 év egészségügy után a Curves számomra a tökéletes vállalkozási forma, ahol embereknek segíthetek. Munkaidőm rugalmas, saját magam ura vagyok. Jelenleg két Curves klubot üzemeltetek Budapesten, több mint 1000 hölgynek biztosítjuk a rendszeres mozgást, egészségmegőrzést és céljai elérését csapatommal. Csodálatos érzés nap mint nap látni azt, hogyan fejlődnek, változnak tagjaink. Igazi misszióra leltem a Curves-el! Jelenleg Magyarország, Szerbia, Románia és Bulgária masterfranchise-a is vagyok. Klubnyitás kapcsán keressen bizalommal telefonon is: +36 30 360 0545

 

                                      Michelle Green, Tulajdonos, Curves Petersham

A Curves-ben a munkám rugalmas és lehetővé teszi számomra a stresszmentes, kiegyensúlyozott és egészséges életet. A közvetlen környezetemben dolgozni pedig egy igazi ajándék. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan helyet üzemeltetek, ahol a nők fejlődnek, erősödnek, fittebbé, egészségesebbé válnak. A klubunkba járó nők élete pozitív irányba változott, amiért nap, mint nap hálás vagyok!

 

 

                                   Pilar and Elizabeth. Curves Teruel - Spanyolország

Amióta Curves klub tulajdonosok vagyunk folyamatos támogatást kapunk munkánkban. A Curves-t véletlenül találtuk meg. Ami egyből megfogott bennünket, az, hogy a Curves egy csak nőknek szóló mozgásforma. Addig még nem hallottunk erről, nem is tudtuk hogy létezik ilyen. Megláttuk ebben a kiváló üzleti lehetőséget, hiszen városunkban ilyen jellegű edzőterem még nem létezett. A másik nagyon vonzó Curves-ben számunkra a 30 perc. Már az első hónapban 200-an csatlakoztak klubunkhoz. Erre nem is számítottunk! Klubunk jelenleg közel 400 fős és folyamatosan növekszik.

 
 

Curves klubom megnyitása előtt tanár voltam. Úgy éreztem valami újba szeretnék belevágni. A franchise lehetőségeket böngésztem az intertneten és így találtam rá a Curves-re. Személyiségemnek a Curves felelt meg a legjobban, mert a rendszer hatékony, a személyi edzőkkel dolgozik, minden nőnek való és mindemellett egyszerű is. A koncepció lényege, az, hogy a klubok egy magas szintű szolgáltatást kínáljanak így segítve tagjaiknak abban, hogy jobban érezzék magukat.

 

Miért a Curves?

 

  • A Curves a világ egyik legnagyobb női edzőterem hálózata, több, mint 5000 klubbal világszerte
  • A Curves 1992-ben mutatta be ezt a 30 perces, kifejezetten nőknek szánt mozgásformát, amely immáron 76 országban érhető el. Klubjaink mindegyike elkötelezett a helyi közösségek iránt.
  • A piacon szerzett több, mint 20 éves franchise tapasztalatunkkal, bizonyítottan hatékony programunkkal és a nagy franchise hálózatunkkal világszerte már több, mint 10 millió nőnek segítettünk abban, hogy erősebbé, fittebbé és karcsúbbá váljanak
  • Hatékony, egyszerűen elsajátítható és alacsony kezdeti befektetést igénylő üzleti modellünk célja, hogy a tőke megtérülését maximalizálja
  • A Curves a kezdeti tréningek mellett biztosítja a klub sikeres működtetéséhez szükséges szoftvert és a folyamatos szakmai támogatást, képzéseket, amelyek segítségével a vállalkozásod sikerre viheted

Curves történelem

A 30 perces köredzés innovátorai Gary és Diane Heavin az egészséges életmód, a nők egészségének megőrzését szolgáló mozgásforma iránt voltak elkötelezettek. Ez vezette őket első Curves klubjuk megnyitásához 1992-ben, Harlingenben, Texas államban.

Az innovatív 30 perces mozgásforma egy teljes testet átmozgató edzést kínált, amely magában foglalja az erősítő és kardió edzést, a levezetést és a nyújtást is, mindezt egy biztonságos és hatékony hidraulikus ellenállással működő géppark segítségével, amely minden fő izomcsoportot megmozgat. Az első klub egy igazi sikertörténet volt, amely a nőknek egy támogató és kellemes légkörben biztosította az edzés során kitűzött céljaik elérését.

Miután második klubjuk is azonnal sikeressé vált, már tudták, hogy egy olyan piaci rést céloztak meg, amelyet a hagyományos fitnesz termek nem tudtak elérni. Tudták, hogy akár nők millióinak adhat megoldást a Curves mozgásforma világszerte. Hogy mindezt elérjék, elkötelezett tulajdonosokra volt szükségük, akiknek célja, hogy segítsenek a saját környezetükön belül élő hölgyeknek. Gary és Diane feladata az volt, hogy ezeket a vállalkozó kedvű tulajdonosokat megtanítsák sikerre vinni vállalkozásukat. Így alakult át a Curves egy jól kitalált franchise üzletté, amelyeket független cégek alkottak és üzemeltettek. Az első ilyen független üzleti vállalkozás, Curves klub 1995-ben, Párizsban nyitotta meg kapuit. A Curves azóta világszinten terjeszkedik, immáron több, mint 5000 Curves klub található 80 országban világszerte.

A Curves International  a North Castle Partners tulajdona, amely világelső az Egészség, Wellness & Aktív Életmód iparágban.

A Curves International-t a North Castle Partners 2012. szeptemberében vásárolta meg azzal a céllal, hogy a csoport saját, az iparágban szerzett tudásával újrapozícionálja a Curves márkanevet a fitness&wellness üzletágban.  Mióta a Curves a North Castle tulajdona, a brand egy erőteljes változáson ment keresztül, amely az üzleti modell, a gépek és a szolgáltatás minőségének valamint az üzleti stratégia átalakítását jelentette.

Az edzés

A Curves edzés 30 perc alatt megvalósítja az erősítő és kardió edzést és magában foglalja a nyújtást is. Ezáltal erősíti az izmokat, gyorsítja az anyagcserét, feszesíti az egész testet. A Curves egy gyors, hatékony és biztonságos testsúly ellenőrzési programot biztosít bármilyen korú, testalkatú és fittségi állapotban lévő hölgyek számára. A Curves klubok hangulata kellemes, vidám és biztonságos. A rendszeres edzés által napról napra erősebb és hajlékonyabb leszel, elkerülheted a sérüléseket, ezáltal egészségesebben és aktívabban élhetsz.