Curves Csepel

Telefon:
+36 1 425 1953
+36 20 525 2283

E-mail:
curvescsepel@gmail.com

Klub információk

A Curves Csepel egy teljesen sajátságos, más mozgáscentrumokhoz nem hasonlítható módon szeretteti meg nők százaival a sportolás örömét. Ízületkímélő, 30 perces edzéseinken korosztálytól függetlenül bárki biztonsággal részt vehet.

Jelenleg a legidősebb vendégünk 79. életévét tapossa, aktívan és kiegyensúlyozottan. A XXI. kerületi Curves-ben nem csupán négy fal között zajlik aktív és pezsgő klubélet, az ide járó több mint háromszáz lilaszívű nő azokon túl is összetart. Közös kirándulásokon, biciklitúrákon, sőt, flashmob sétákon hirdetik az egészségtudatos életmódot, és azt, hogy a mozgás nemcsak testet formál, de közösséget is.

Aki egyszer átérzi köredzéseink hangulatát, megismeri eredményorientált, ugyanakkor végtelenül barátságos és nyíltszívű edzői gárdánkat, meg sem áll legalább az ezredik edzéséig és az első látogatásakor kitűzött céljainak eléréséig. Mert nálunk egy cél nem cél. A legfőbb, vendégeink egészségének hosszú távú megőrzése, ezután jön álomalakjuk elérése, a csúcs pedig, amikor edzéseink jótékony hatása kihat vendégeink karrierjére, magánéletére, és megtalálják az igazi harmóniát test és lélek között. Nálunk sosem marad magára senki, végig kísérjük vendégeinket a céljukhoz vezető úton. Tudjuk, hogy néha nehéz következetesen kitartani, de mi mindig ott leszünk, és nem engedjük el a segítségért folyamodó kezeket!

Harmincperces mozgásformánk a napjaid 1/48-adát teszik ki, de hozzájárulnak ahhoz, hogy a hétköznapok további részeit a legjobb és legegészségesebb formádban élvezhesd ki! Kövess minket Facebookon is, hogy első kézből értesülj újdonságainkról és aktuális programjainkról!

Gyere el az ingyenes bemutatóra és fittségi állapotfelmérésre!

NYITVATARTÁS:
Hétfő és szerda: 7:30-12:00-ig és 15:00-19:30-ig
Kedd és csütörtök: 8:00-12:00-ig és 15:00-19:30-ig
Péntek: 7:30-12:00-ig és 14:00-18:00-ig
Szombat: 9.00-11.00-ig
Vasárnap: zárva
Az utolsó edzéseket zárás előtt fél órával kell megkezdeni.